Filter

Bodil
Lomma

Skolsköterska

Ludwig
Göteborg

Glad, ambitiös och initiativtagande kille.

Emelie
Bengtsfors

Wfkefkk3f3k

Solei
Halmstad

Mitt namn är Solei, jag är utbildad sjuksköterska. Jag har jobbat mycket på Halmstad Sjukhus sedan min examen. Jag älskar vårdyrket och brinner för att hjälpa andra.

Ann-Sofie
Ödåkra

Ansvarstagande tjej med skinn på näsan. Är alltid punktlig. I min värld finns inga problem utan enbart lösningar.

Camilla
Hisings Kärra

Läsa, skriva, musik, umgås med vänner och familj, ta långpromenader, dansa, se på film.. Är glad, social, lugn och empatisk. Flexibel och noggrann.

Miriam
Södertälje

Miriam heter jag! 26 år gammal och studerar till sjuksköterska. Jag är glad och sprallig och älskar att bidra med positiv energi till mitt team! För tillfället arbetar jag extra inom psykiatrin, som skötare. Tidigare har jag även arbetat på gruppbostad, personlig assistans samt på daglig verksamhet. Vart livet tar mig i framtiden får tiden utvisa! Tills dess hoppas jag på många viktiga lärdomar inom olika typer av områden inom vården.

Malin
Östersund

Jag är en 22 årig tjej från stockholm som för tillfället läser till sjuksköterska i östersund. På fritiden spelar jag innebandy, badminton, läser böcker och skriver.

Marina
Höganäs

Hej! Jag heter Marina och är 19 år! Just nu arbetar jag som vårdbiträde på ett demensboende. I framtiden vill jag bli polis.

Amanda
Tumba

Intensivvårdssjuksköterska och onkologisjuksköterska

Tina
Järfälla

Jag är en person med höga ambitioner som gillar att anta utmaningar. Jag är analytiskt och snabbtänkt men ifrågasätter diagnoser och behandlingar för att kunna utföra mina arbetsuppgifter så noggrant som möjligt. Jag har alltid varit intresserad av den mänskliga kroppen och hur vi fungerar som ett system vilket styrks av mina tidigare utbildningar. Intresset ledde mig till Läkarlinjen på Riga Stradins University i Lettland som ledde till en examen juni 2018. Under åren i Riga har jag jobbat som undersköterska på diverse äldreboenden runtom i Stockholm, och även jobbat som sjuksköterska i Kristiansand i Norge. Jag har även under en fyra års period i Riga praktiserat på olika kirurgiska avdelningar, och under sommaren 2016 arbetade jag som läkarassistent på ÖNH på Karolinska Sjukhuset i Stockholm. Dessa jobb har lärt mig oerhört mycket om patientbemötande, medicinering och hur viktigt det är att ta initiativ samt vara stresstålig i en framställd lugn miljö. Vården förändras konstant, och det är viktigt att vara en del av förändringen. Under januari 2017 påbörjade jag mitt första jobb som underläkare på en hälsovårdscentral i Vasa, Finland, där jag arbetat under mina ledigheter på en akut och rehab avdelning. Under sommaren 2017 arbetade jag på akut- och jourmottagningen på hälsovårdscentralen och även som jourande läkare på Vasa Centralsjukhus allmänmedicinjour. På hälsovårdscentralen hade jag vissa operationsdagar då jag opererat bort olika typer av hudförändringar. Jag är väldigt optimistisk men även realistisk och har insett via mina arbetserfarenheter innebörden av samarbeten på arbetsplatsen. Anser därför att en hjälpsam och harmonisk arbetsmiljö är oerhört viktigt för att optimera patientvården och utvecklas inom läkaryrket. För tillfället arbetar jag med mitt examensarbete, en retrospektiv studie som innefattar 400 patienter med blindtarmsinflammation, i publicerande syfte. Jag arbetar sedan mars 2018 på Kirurgiakuten på Sahlgrenska med framtida placeringar på KAVA, ÖGI, Mammar och Endokrin. Faktumet är att jag ser min framtida karriär inom det kirurgiska fältet, vilket styrks av mina tidigare erfarenheter och mitt examensarbete. Jag söker till er eftersom jag anser att ni inte enbart kan hjälpa mig förbättra mina praktiska och teoretiska kunskaper, utan även utveckla mig som person.

Cecilia
Västervik

Bbkkk

Klara
Visby

Studerar på läkarprogrammet på Linköping Universitet. Har arbetat totalt två år på ett särskilt boende för dementa inom Region Gotlan.

Cecilia
Alingsås

Mitt namn är Cecilia Charlesson och jag söker jobb som Djurvårdare på utökad nivå (jag är behörig för nivå 3) Jag är en glad och positiv tjej på 35 år som älskar djur över allting annat ! Jag bor med mina tre små goa hundar i Alingsås. På fritiden tycker jag om att vara med mina hundar, träna och umgås med familj och vänner. Jag är en positiv tjej som brinner för att arbeta med djursjukvård. Jag tycker om kontakten man får med både djuren och ägaren inom djursjukvården. Jag har lätt för att ta egna initiativ, bli tilldelat arbete och att arbeta tillsammans i team med kollegor. Djur har alltid varit en stor del av mitt liv, och mitt intresse har vuxit med min insyn i branschen . Jag försöker hålla mig uppdaterad genom att ta gå kurser för att lära mig mer. Och ta del av studier och litteratur som är gjorda av veterinärer och djursjukvårdare samt föreläsningar. Jag känner mig trygg med mina arbetsuppgifter som djurvårdare på utökad nivå. Och jag har arbetat som djursjukvårdare i ca 6 år. Jag ser alltid till djurets bästa och anser att det är viktigt att se till varje djurs individuella behandling och omvårdnad. Jag trivs med att jobba med alla områden/avdelningar inom djursjukvården. Men mitt största intresse område är intensiv och akut sjukvård. Det är inom djurens hälso- och sjukvård jag vill jobba med resten av mitt liv. I framtiden vill jag vidareutbilda mig inom akut och intensivvård för små djur. Jag brinner verkligen för djursjukvården! Att få möjlighet att arbeta hos er skulle vara helt fantastiskt ! Det är mina djur och mitt arbete som djurvårdare som är den största delen i mitt liv. Hoppas ni vill ge mig möjligheten att komma till er på intervju ! Med vänliga hälsningar Cecilia Charlesson

Hanna
Getinge

Söker ett arbete med utmaning, där jag kan använda mig av det jag lärt mig hittills i mitt yrke med också får en chans att utvecklas som undersköterska.

Louise
Lund

Jag heter Louise och har Sveriges viktigaste och roligaste jobb! Att gå till jobbet varje dag och känna att man gör en viktig insats för personer som är beroende av omsorg gör att jag älskar det jag gör. Sen jag var liten har jag gillat att ta hand om både människor och djur. Hemma har jag två katter att ta hand om. På fritiden gillar jag att baka, träffa kompisar och familjen. Jag har också ett stort intresse för växter och håller just nu på att odla fem olika tomatsorter. När jag får möjlighet så reser jag gärna till varmare länder.

Julia
Värnamo

Jag bor sen några år tillbaka i Värnamo tillsammans med min sambo och vår lilla flicka på 4 år. Har erfarenhet från jobb på vårdcentral och innan studier på äldreboende i Jönköping. Tycker om att testa nya saker, både på jobbet och privat. Gillar att vara ute i naturen med min dotter. Jag tränar mycket på fritiden och planerar att slå mitt personbästa på Göteborgsvarvet nästa år.

Andreas
Hjärnarp

Hej! Jag har precis kommit hem från en jorden-runtresa och är på jakt efter ett jobb i Ängelholm. Tidigare har jag arbetat som personlig assistens för en kille och trivdes väldigt bra med det jobbet. Därför vill jag gärna hitta något liknande nu när jag är tillbaka igen. Jag beskrivs ofta som en lugn och stabil människa. Jag är målmedveten och gillar att föra över det på personen jag jobbar med. Små mål i vardagen är viktiga för att känna att man utvecklas. /Andreas

Anki
Halmstad

Hej! Anki heter jag och letar efter mitt drömjobb. Jag bor tillsammans med min man i en villa i Halmstad. Mitt stora intresse är att baka, helst tårtor till mina barn när de kommer på besök. Jag är väldigt händig och renoverar gärna mycket på huset. Min familj och vänner brukar säga att jag är en positiv arbetsmyra. Inga uppdrag är för små eller stora för mig. Helst vill jag jobba i Halmstad, men har inga problem med att pendla om mitt drömjobb finns någon annanstans. Hör av er! /Anki

Dragana
Borås

Hej! Jag heter Dragana, är 28 år och bor i Borås. Idag jobbar jag som arbetsterapeut inom hemsjukvården. Jag har arbetat på samma ställe sedan examen och känner att det är dags att pröva mina vingar. Utöver mitt uppdrag som arbetsterapeut ansvarar jag för schemaläggning och andra administrativa uppgifter på jobbet. Jag tar gärna en ledande roll i en grupp och gillar att samordna. Som person är jag engagerad, positiv och ser hellre lösningar än problem. Ser fram emot att höra från er! /Dragana

Gitte
Helsingborg

Positiv kvinna på 43 år som hela tiden till lära mig nya saker. Mina största styrkor är att jag är effektiv, lättlärd och hittar ofta nya arbetssätt som utvecklar mig som sjuksköterska. Bor i Helsingborg tillsammans med min man och tre barn. Har en bokklubb tillsammans med vänner.

Katarina
Göteborg

Jag är en glad och engagerad tjej som gillar älskar att jobba som undersköterska! Jag har flera års erfarenhet inom vårdyrket och brinner verkligen för att hjälpa människor. Arbetar inom hemtjänsten idag men vill gärna testa på något nytt. Kanske till och med en ny stad?

Jens
Halmstad

Jag är positiv, flexibel och gillar variationen i arbetet som ambulanssjuksköterska. Jag trivs som bäst när jag får dagliga utmaningar på jobbet. Det är viktigt för mig att få jobba med engagerade kollegor och jag tar gärna mycket eget ansvar. Jag är väldigt intresserad av foto och film. Nästan hela min fritid går åt att vara ute i naturen och sedan sitta vid datorn för att klippa och redigera.

Viktoria
Falkenberg

Nyexaminerad undersköterska som letar efter mitt första jobb som undersköterska i Falkenberg! Jag har tidigare arbetat på ett äldreboende i Helsingborg, men flyttade i våras hem till Falkenberg tillsammans med min sambo för att vara närmare familjen. Jag är främst intresserad av att arbeta på ett äldreboende eftersom jag trivdes så på bra mitt förra jobb. Jag gillar att resa och läsa böcker. I sommar står flera deckare och väntar på mig.

Frida
Halmstad

En sjuksköterska som är ute efter nya utmaningar! Jag brinner för att hjälpa människor och är ständigt på jakt efter att lära mig nya saker. Jag har arbetat några år inom äldrevård, men vill gärna vidga mina vyer och testa något nytt. Fritiden spenderar jag med vänner, familj och i simhallen.

Sylwia
Härryda

Angående lediga tjänsten Sylwia Hinc Åsastigen 9 438 94 Härryda Telefon 072 747 47 81 e-post: sylwiahinc.sh@gmail.com Nu varande jobb Undersköterska Ektalagården i Mölnlycke Jag söker lediga tjänsten som undersköterska. Jag är nyutbildat undersköterska. Under min utbildning jobbar jag som vårdbiträde på Ekdalagården i Mölnlycke, sedan 1,5 år. Arbetet är krävande men väldigt givande. Under min tid brukare alltid har känt mitt fulla stöd. Jag älskar mitt jobb och känner sig viktig för dem. Jag har lärt mig hur mycket viktig är förhållningsätt till brukare/patienten och anhöriga. Som person är jag engagerad, empatisk och ansvarfull som kommer sträva efter att ge de äldre den välbefinnande vård och omsorg som de behöver. Jag kommer alltid glad och leende till jobbet och har den nödvändiga överblicken för att kunna prioritera de olika arbetsuppgifterna. Jag är även en skicklig användare av många IT- program och internet. Min önskan är att fortsätta min bana som undersköterska genom äldre boende, utveckla mig ännu mer och ser fram emot att träffa er som en arbetskollega. Vänliga hälsningar Sylwia Hinc

Wilma
Örebro

Hejsan på er fantastiska arbetsgivare! Här har ni en 20 årig tjej med mycket glädje och positivitet i kroppen. Utbildad undersköterska. Gillar att jobba med kollegor i team. Jag tycker om att få människor glada. Jag är hyfsat bra på data, kan hantera pc och Macbook. Jag är bra på passa tider och att komma i tid till min arbetsplats. För mig det viktigt med bra arbetsmiljö. Jag är också arbetsvillig och nyfiken på nya utmaningar.

emma
Jönköping

Jag är en aktiv tjej, som gillar mitt arbete som sjuksköterska. Jag är en driven person som vill framåt och lära mig mer. Snäll och flexibel är andra egenskaper som skulle beskriva mig. På min fritid är jag en aktiv löpare, som springer en hel del lopp. För övrigt umgås jag med vänner och familj.

Monika
Göteborg

Genuint intresse för vård av äldre vs äldrehälsa, flexibel, gott bemötande. Har varit anhörigvårdare. Erfarenhet av äldreomsorg- hemtjänst, sjukhem. Läser till spec.Usk inom multisjukdom hos äldre. // Mvh: Monika

Sofia
Ängelholm

18 år och älskar djur. Är utbildad djurvårdare. Älskar långa promenader med min hund.

Marlene
Klippan

Jag heter Marlene och är 27 år gammal och bor i Stidsvig med mina två barn och sambo. Jag arbetar idag på Attendo LSS boende i Höganäs, tidigare jobbade jag på LSS boendet i Strövelstorp. Jag har arbetat med brukare inom LSS, socialpsykiatri och rättspsyk och därmed mycket utåtagerande beteende och utbrott. Via mitt arbete har jag även erhållit kunskap om funktionssvårigheter som t.ex. autismspektrumstörning och Prader Willi syndrom samt gått utbildning om tydliggörande pedagogik enligt TEACCH modellen (Nimbus Akademin) och Systematiskt Brandskyddsarbete (Securitas). Jag har tidigare arbetat som timvikarie på två olika demensboenden och ett LSS-boende både innan och under tiden jag har utbildat mig. Under min utbildning har jag haft 2 av 3 praktikplatser på Ängelholms sjukhus och dessa har jag fullföljt med utmärkt bedömning. Med mig som medarbetare kan ni räkna med en initiativrik, strukturerad och social person som är genuint intresserad av andra människor, ger allt och gillar att planera sitt arbete. Och jag ser gärna till att vi har förbaskat roligt genom varje utmaning!

Maria
Göteborg

...

Agneta
Öjersjö

Hejsan, Här har ni en nyutexaminerad sjuksköterska som längtar efter att få komma ut i arbetslivet!

Therese
Hisings Backa

Jag ser mig själv som lättlärd, tycker om att utvecklas och testa nya saker. Vill ständigt utvecklas inom mitt yrke och tycker om varierande uppgifter, lära mig nya uppgifter och har lätt att anpassa mig till nya situationer. Det som är viktigast för mig att utföra på min arbetsplats är att se patientens behov och alltid ha pantienten i fokus. Det mest givande med mitt arbete är att en patient känner sig sedd och lyssnad på, samt erhåller god medicinsk vård och omvårdnad. Mina intressen privat är sportklättring, cyckling, löpning, fjällvandring, längdskidor. Fotografi är också ett stort intresse.

Kerstin
Lund

Jag tycker om att ta långa promenader i naturen och har en förkärlek till havet. Att samtidigt fotografera natursköna bilder. Koppla av är ett måste och helt gratis. Jag njuter av livets glädjeämnen och var dag är en gåva.

Anna
Göteborg

Glad och omtänksam tjej som älskar vårdyrket. Bor med min familj i härliga Göteborg. Älskar musik, yoga och naturen.

Ellen
Varberg

28årig tjej som bor med sambo och dotter på 2,5år. Stora intressen är musik, forografering, film/serier och kläder. Jag älskar att umgås med min familj, men även att gå på konsert. Jag är snäll och rolig, utåtriktad och social. Jag älskar att prata med nytt folk!

Annika
Göteborg

Jag är gift sedan 1997 och har tre barn, en bonusson och två bonusbarnbarn. Till familjen hör också två undulater, en kameleont och en hund. På fritiden tränar jag, läser och spenderar så mycket tid som möjligt i vår husvagn. Jag vidareutbildar mig till specialistundersköterska inom barn- och ungdomssjukvård parallellt med mitt heltidsjobb (natt) på barnsjukhuset i Göteborg. Jag har en positiv och nyfiken inställning till livet.

Miranda
Varberg

Ung tjej med arbetslivserfarenhet från både svensk och utländsk sjukvård. Gör alltid mitt yttersta för att se patientens livshistoria och livssituation. Jag har en stor familj och stor umgängeskrets som jag gärna spenderar tid tillsammans med. Mitt intresse för musik tar mig konserter i olika städer och jamkvällar med sambon och bästa vännerna.

Gunilla
falkenberg

Vårt åldrande samhälle kräver allt mer specialiserade vårdare. Jag anser mig vara en av dem. Jag värnar om våra äldre och vill ge dem livskvalitet och glädje deras sista år. Jag har en konstnärligådra och målar av gärna landskap och blommor på fria stunder. Utöver det umgås jag gärna med barn och barnbarn.

Hilda
Kungsbacka

Mitt yrke är mitt kall. Mina patienten är min motivation. Med mångårig erfarenhet som psykolog kan jag ge trygghet och en väg framåt för mina patienter. Matlagning och speciellt det franska köket är en stor passion som jag delar med hela familjen.

Anders
Tyresö

Entusiastisk kille med stort intresse för hälsa och motion. Vill dela med mig av min kunskap och vara en positiv influens i mina patientens liv. Tävlar i triathlon och är tränare för dotterns fotbollslag.

Henrik
Allarp

Levnadsglad man som söker nya utmaningar. Lägger stor vikt vid att hela tiden utvecklas med mitt yrke och fördjupa min kompetens. Har ett genuint intresse för Europas olika kulturer och familjens resor bär ofta iväg till någon av storstäderna på denna kontinent.

Anna
Veddige

En glad och positiv tjej med passion för att ta hand om andra. Drivs av att alltid göra mitt bästa för mina patienten och mina kollegor. Bor i villa tillsammans med make och tre barn. Fritiden ägnas åt barnen, trädgård och inredning.

Josefin
Halmstad

Söker jobb som undersköterska, gärna i Halmstad. Tidigare jobbat på demensboende samt i hemtjänsten.

Christian
Falkenberg

Jeg søger nye udfordringer i Sverige. Jeg er netop flyttet med familien til Sverige og står og skal finde et job her. Jeg har stor erfaring indenfor sygeplejen i Danmark, hvor jeg har arbejdet på forskellige hospitalsafdelinger samt klinik. Hele Halland er interessant for mig.

Britt
Halmstad

Mitt namn är Britt-marie Jag är utbildat sjuksköterska sedan 12 år tillbaka. Jag har jobbat mycket inom demensvården.

Tilda
Falkenberg

Utbildad sjuksköterska som älskar att hjälpa patienterna!

Registrera konto

Some image

Arbetssökande


För att kunna söka ett jobb behöver du skapa ett konto. Du kan via ditt konto enkelt ställa in vilken information du vill visa samt spara intressanta jobb för senare. Det kostar inget och du kan enkelt avsluta det igen.

Some image

Arbetsgivare


För att kunna lägga upp ett jobb och se profiler behöver du skapa ett konto. Du kommer via ditt konto smidigt kunna hantera dina annonser och med tydlig överblick. Det kostar inget att skapa ett konto och kan avslutas när som helst.