Var unik


Framhäv dina kvalifikationer på din egen profilsida. Du behöver inte tacka ja till något jobb idag. Skapa en profil för att se vad som finns. Vem vet vad som händer i framtiden?

Öka din lön


Jämför din lön med andra arbetsgivare och säkerställ att du har rätt lön. Fördjupa ditt CV för bästa möjliga chans att öka lönen.

Look amazing


Skapar du ett konto idag bjuder vi på schysta rabattkoder på Vårdväskan.se så att du kan se fantastisk ut på arbetet.

Enkelt


Skapa ett snyggt och tydligt CV på några få minuter. Genom att framhäva dina kvalifikationer på din profilsida ser du till så att rätt arbetsgivare hittar just dig.

Bonus


För att göra det hela lite roligare har vi skapat olika bonusar som du får när du skapar en profil, tex. gratisprodukter på vårdväskan.se. Skynda dig att se vad du kan få genom att skapa en profil idag.

Toppensupport


Ring, mejla, chatta eller besök oss. Vi finns här för att göra det så enkelt och smidigt som möjligt för dig. Ingen fråga är för liten!

Some image

Se alla spännande jobb som passar dig


Vårdväskan vill att vården ska vara fullbemannad. Det är viktigt att du enkelt kan hitta drömjobbet oavsett om du vill jobba hel- eller deltid.

Skapa konto även om du inte aktivt söker arbete


Även om du inte aktivt söker arbete kan du genom att skapa ett konto få tillgång till alla nya jobb som kommer ut. Dessutom får du härliga rabatter och bonusar hos vårdväskan.se.

Hitta drömjobbet
Some image

Jag hittade mitt drömjobb och ökade min lön efter att jag spontant klickat runt på hemsidan. Jag som inte ens letade efter ett jobb just då.

Ja tack, visa mig vägen till mitt drömjobb

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att se jobberbjudanden

Eller kontakta oss på 020-105020 alt. jobb@vardvaskan.se.