Region Halland

Psykolog sökes till BUP-mottagningen

Publicerad: 2019-07-31
Ansök senast: 2019-09-15
Antal platser: 1

Om tjänsten

Som psykolog är dina huvudsakliga arbetsuppgifter kvalificerat utrednings-, bedömnings- och behandlingsarbete. Vi arbetar i tvärprofessionella team och samverkar med vårdgrannar, skola och socialtjänst. Arbetet på mottagningen kräver såväl förmåga till självständigt arbete som att kunna arbeta i team. I tjänsten ingår även tjänstgöring i mottagningens akutberedskap dagtid.

Om arbetsplatsen

Barn och ungdomspsykiatriska mottagningen i Kungsbacka har 32 anställda i dagsläget. Inom Barn- och ungdomspsykiatrins öppenvård arbetar psykologer, socionomer, sjuksköterskor, läkare, arbetsterapeuter, specialpedagoger, medicinska sekreterare, kanslist samt avdelningschef. Vi är en öppenvårdsmottagning med syfte att besitta bred och djup kompetens i förhållande till vår patientgrupp som består av barn och ungdomar upp till 18 år med medelsvår till svår psykiatrisk problematik. Vi har mycket kontakt med familj, skola, socialtjänst och andra vårdgivare. Arbetet är omväxlande och stimulerande, oftast med högt tempo.

Vi sitter i fräscha lokaler på Sättarevägen i Kungsbacka - ett område som ligger cirka 5 minuter från Kungsbacka centrum och lokaltrafik. Utbudet av restauranger, affärer och träningsmöjligheter är stort.

Om dig

Vi ser gärna att du är en glad och positiv psykolog med lite skinn på näsan som gillar att arbeta i team. Du arbetar i nära samverkan med övriga professioner och anpassar ditt förhållningssätt utifrån patientens behov. Vi söker dig som är legitimerad psykolog. Erfarenhet av arbete inom psykiatrin är meriterande. Då vi ser det som viktigt att du skall trivas hos oss lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet, där vi väger in förmåga både till samverkan och självständigt arbete. Goda kunskaper i det svenska språket är en förutsättning. Du har även goda datorkunskaper.

Arbetslivserfarenhet


Psykolog

Anställningsform


Heltid

Arbetstid


Dag

Varaktighet


Tillsvidare

Krav


Utbildning krävs

Språk


Svenska

Engelska

Plats


Kungsbacka

Om arbetsgivaren

Rossella Bertanzetti

0733-87 54 54

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.
Sök tjänst Gå tillbaka