Capio

Steriltekniker till Halmstad

Publicerad: 2019-06-26
Ansök senast: 2019-07-31
Antal platser: 1

Om tjänsten

Sterilisera och kontrollera samt paketera medicinsk utrustning och gods. Arbetet innebär hantering av instrument med hjälp av utrustning som kräver kunskap om process, kontroller och validering.
Vi arbetar med ständiga förbättringar. Just nu går vi in i en spännande fas av nybyggnation och installation av ny autoklav vilket gör att vi önskar förstärkning av en steriltekniker som tillsammans med oss förbättra och utvecklar vår sterilverksamhet.
Kvalifikationer; Vi söker dej som har examen från yrkeshögskoleutbildning som steriltekniker samt erfarenhet från steriltekniskenhet.

Om arbetsplatsen

Capio Movement AB är ett modernt specialistsjukhus med medarbetare som har en bred kompetens och stor erfarenhet inom ortopedi, reumatologi, idrottsskador, rehabilitering och bilddiagnostik. Vi erbjuder kvalificerad vård i öppen- och slutenvård och ger våra patienter hjälp med att få ett bättre liv i rörelse. Vår vårdfilosofi bygger på att fokusera på det personliga mötet med våra patienter och de ska möta en varm miljö med omtänksam personal som månar om patienternas trygghet. Att stärka våra patienters självförtroende och delaktighet i tillfrisknandet är målet för oss under vistelsen här. Verksamheten bedrivs i nära samarbete med den offentliga sjukvården och vårt mål är att vara ledande i utvecklingen av en säker och högkvalitativ vård. Capio Movement AB har drygt 100 anställda som tillsammans arbetar för att skapa en kvalificerad hälso- och sjukvård.

Om dig

Som person är du trygg, flexibel och noggrann. Det är viktigt att du har en vilja att ta ansvar och gärna kommer med egna initiativ. Du har även en vilja att utvecklas och lära dig nytt. Du trivs med att arbeta i team och bidrar gärna till en glädjefylld arbetsmiljö, samarbete och god stämning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Arbetslivserfarenhet


Sjuksköterska

Undersköterska

Vårdbiträde

Anställningsform


Heltid

Arbetstid


Dag

Varaktighet


Tillsvidare

Krav


Vi tar även emot studenter

Språk


Svenska

Plats


Halmstad

Om arbetsgivaren

Marie Persson

0703800701

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.
Sök tjänst Gå tillbaka