Region Halland

Undersköterskor till avd. 2B, Kirurgikliniken

Publicerad: 2019-07-31
Ansök senast: 2019-08-14
Antal platser: 4

Om tjänsten

Arbete som undersköterska med vanligt förekommande undersköterskeuppgifter. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med goda möjligheter att bredda din kompetens inom flera områden. Som medarbetare hos oss blir du delaktig i vårt team med hög kompetens och god gemenskap.
Arbetstid: Dag, kväll och helg

Om arbetsplatsen

Våra två kirurgiska avdelningar, 2B/2C, ligger i anslutning till varandra och vi har ett nära samarbete dem emellan.På dessa vårdavdelningar är inriktningen främst koncentrerad på övre gastro, kolorektal kirurgi, bröstkirurgi, onkologi samt palliativa patienter. Patienterna kommer till oss dels från väntelistan för operation och utredning, dels från akuten. Vi har 5-8 Kava-platser (kirurgisk akutvård), dit patienter kommer direkt från akuten.

Om dig

Vi söker dig som är utbildad undersköterska, gärna med tidigare erfarenhet från undersköterskeyrket. Erfarenhet av journalsystemet VAS är meriterande.

Samarbetsförmåga, engagemang och flexibilitet ser vi som självklara egenskaper hos dig. Du har ett professionellt och ödmjukt förhållningssätt och bemötande och du bidrar också till att skapa ett gott arbetsklimat. Du har även ett intresse för utvecklings- och förbättringsarbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Som undersköterska tror vi att du vill ha:
• God arbetsmiljö
• Strukturerad inskolning
• Mentorskap
• Avsatt tid för reflektion
• Möjlighet att påverka din arbetstid
• Kompetensutveckling

Arbetslivserfarenhet


Undersköterska

Anställningsform


Deltid

Timanställning

Arbetstid


Dag

Kväll

Natt

Varaktighet


Tillsvidare

Krav


Vi tar även emot studenter

Språk


Svenska

Engelska

Plats


Varberg

Om arbetsgivaren

Karin Dahlin

0340-48 10 32

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.
Sök tjänst Gå tillbaka