Capio

Specialistläkare (allmänmed. el annan specialitet) Capio Kungsbacka Närakut

Publicerad: 2019-06-26
Ansök senast: 2019-07-31
Antal platser: 1

Om tjänsten

just nu söker vi dig som är färdig specialistläkare inom allmänmedicin eller annat lämpligt specialistområde. Det är positivt om du har tidigare erfarenhet av arbete på jourmottagning men det är inget krav. Du gillar att arbeta i team och trivs med snabba flöden utan för den sakens skull tumma på kvaliteten i ditt arbete.

Om arbetsplatsen

Capio Kungsbacka Närakut är en arbetsplats präglad av teamarbete och snabba flöden. Varje dag träffar vi patienter i alla åldersgrupper och med nästan uteslutande akuta åkommor. Som läkare har du alltid vana sjuksköterskor i ditt team som gör allt för att du ska kunna få bästa förutsättningar för att hjälpa patienterna. Som läkare vill vi också att du ger stöd för att sjuksköterskorna ska kunna jobba på toppen av sin kompetens. Närakuten är öppen 7-24 under årets alla dagar och då vi har både dag-, kvälls- och helgpass kan vi tillsammans skapa ett schema som passar dig. Du kanske t ex vill varva olika typer av pass eller arbeta mer intensivt under en period för att sedan trappa ner.

Om dig

Just nu söker vi dig som är färdig specialistläkare inom allmänmedicin eller annat lämpligt specialistområde. Det är positivt om du har tidigare erfarenhet av arbete på jourmottagning men det är inget krav. Du gillar att arbeta i team och trivs med snabba flöden utan för den sakens skull tumma på kvaliteten i ditt arbete.

Arbetslivserfarenhet


Läkare

Anställningsform


Deltid

Arbetstid


Dag

Varaktighet


Tillsvidare

Krav


Utbildning krävs

Språk


Svenska

Plats


Kungsbacka

Om arbetsgivaren

Mats Norin

0737-85 65 47

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.
Sök tjänst Gå tillbaka