Region Halland

Vi söker sjuksköterskor till Psykiatriska kliniken, PIVA

Publicerad: 2019-06-26
Ansök senast: 2019-07-31
Antal platser: 3

Om tjänsten

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av sedvanliga sjuksköterskeuppgifter inom psykiatrisk heldygnsvård samt akutmottagning, psykiatrisk omvårdnad, arbetsledning, patientsamtal, anhörigsamtal, dokumentation, läkemedelshantering etc. Att arbeta som sjuksköterska hos oss är roligt, omväxlande och utmanande samtidigt som det ställer krav på dig att både vara flexibel och kunna arbeta självständigt.

Avdelningarna består av team med flera professioner, därför är även god samarbetsförmåga av yttersta vikt.

Tjänsterna är består av en rotationstjänst och två dag/kväll. Vänligen ange i din ansökan om vilken du är intresserad av.

Om arbetsplatsen

Psykiatrin Halland är Region Hallands förvaltning för all offentlig specialistpsykiatri.

Här ingår psykiatri för barn, ungdomar och vuxna, såväl öppen som heldygnsvård. Psykiatrin Halland har ca 650 medarbetare och verksamheter i alla regionens kommuner.

Heldygnsvården i Halmstad består av tre avdelningar: PIVA som är en psykiatrisk intensivvårdsavdelning med akutmottagning och substitutionsmottagning, avdelning 19 som är en allmänpsykiatrisk avdelning och avdelning 26 som är en allmänpsykiatrisk avdelning med inriktning mot äldre personer med olika psykiatriska diagnoser samt psykosvård.

Vi söker nu sjuksköterskor till oss på PIVA!

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Specialistutbildning i psykiatri är önskvärt, men inget krav. Tidigare erfarenhet av arbete som sjuksköterska inom psykiatrisk heldygnsvård är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan! Vi läser inkomna ansökan och kallar löpande till intervjuer under ansökningstiden, så skicka in din ansökan redan idag.

Arbetslivserfarenhet


Sjuksköterska

Psykiatrisjuksköterska

Anställningsform


Heltid

Arbetstid


Dag

Kväll

Varaktighet


Tillsvidare

Krav


Utbildning krävs

Vi tar även emot studenter

Språk


Svenska

Plats


Halmstad

Om arbetsgivaren

Stefan Larsson, Avdelningschef avd. 26

035-131724

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.
Sök tjänst Gå tillbaka