Aleris AB

Operationssjuksköterska alt. Ögonsjuksköterska till Aleris Ögon Uppsala

Publicerad: 2019-05-07
Ansök senast: 2019-05-31
Antal platser: 1

Om tjänsten

Aleris är ett vårdföretag som erbjuder tjänster inom sjukvård och diagnostik i Sverige, Norge och Danmark. Aleris har cirka 4 500 medarbetare, omsätter 5,8 miljarder kronor och ägs av Patricia Industries – en del av Investor.

På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Du också? Då tror vi att du kommer trivas hos oss.

Aleris Specialistvård Ögon Uppsala innehåller ögonmottagning och kataraktverksamhet. Vi erbjuder våra medarbetare en möjlighet att vara med och forma framtidens sjukvård som vi vill ska stå för entreprenörskap, korta beslutsvägar och frihet under ansvar. Vi har avtal med Region Uppsala.

• Anställningsform: tillsvidareanställning, 100 %
• Schemalagd arbetstid måndag till fredag
• Tillträde: Enligt överenskommelse
• Individuell lönesättning tillämpas
• Kollektivavtal finns

Om arbetsplatsen

Vi söker dig som operationssjuksköterska alt. ögonsjuksköterska en arbetsplats med välplanerade och moderna lokaler och ett mycket gott arbetsklimat. Genom våra värderingar: omtänksamhet, professionalitet, engagemang och nytänkande skapar vi en trivsam arbetsmiljö med kompetenta och erfarna kollegor. Här finns möjligheten att växa och utvecklas tillsammans när vi skapar den moderna vården.

Vi erbjuder ett stimulerande och varierande arbete som innehåller allt från förberedelse, instrumentering samt assistering vid kataraktoperation. Arbete på ögonmottagningen ingår till viss del. Vi jobbar nära alla kategorier på operation samt samarbetar med övriga medarbetare i hela vår verksamhet.

Om dig

Vi söker dig som värnar om att ge god omvårdnad, ett personligt bemötande och med professionalitet skapa god service och hög kvalitét i patientarbetet. Du erbjuds utrymme att vara nytänkande och ser positivt på utveckling av vår verksamhet. Genom ditt engagemang, professionella förhållningssätt och din kommunikativa förmåga skapar du goda relationer med medarbetare samt patienter och blir därför en betydelsefull medarbetare för oss. I utbyte erbjuder vi en spännande verksamhet med korta beslutsvägar, långsiktighet och hög kvalitét.

Bakgrund

Vi söker dig som är operationssjuksköterska alt ögonsjuksköterska.

För oss är det viktigt att du delar våra värderingar vilket innebär att vi är:

Omtänksamma – Professionella – Engagerade - Nytänkande

Arbetslivserfarenhet


Operationssjuksköterska

Anställningsform


Heltid

Arbetstid


Dag

Varaktighet


Tillsvidare

Krav


Utbildning krävs

Språk


Svenska

Plats


Uppsala

Om arbetsgivaren

Christina Åkerstedt

070-167 40 64

Aleris bedriver äldreboenden på entreprenad, i egen regi och genom kundval. Vi erbjuder också hemtjänst för att förenkla vardagen för kunder runt om i landet. Verksamheten sker på uppdrag av kommuner. Vårt förhållningssätt innebär att respektera varje unik människa för hennes värde, person och drömmar. Aleris har idag ett 40-tal olika äldreomsorgsverksamheter i Sverige.
Sök tjänst Gå tillbaka