Attendo care

Omvårdnadspersonal till Attendo Hemtjänst i Karlstad

Publicerad: 2019-05-07
Ansök senast: 2019-05-31
Antal platser: 1

Om tjänsten

Vi söker dig som vill arbeta hos oss. Vi behöver personal till tim-, tillsvidare- och sommaranställning. Du kommer att få arbeta med vår härliga och kompetenta omvårdnadspersonal som, precis som du, brinner för att göra vardagen bättre för våra äldre. Du kommer att få en ordentlig bredvidgång samt introduktionsutbildning där du får lära dig allt du behöver för att lyckas i ditt framtida uppdrag med oss där vi alla arbetar för att förverkliga vår vision:

- att stärka individen

Attendo Hemtjänst i Karlstad utför hemtjänst kl 07-22, veckans alla dagar.

Som omvårdnadspersonal i Attendo arbetar du med omvårdnadsinsatser, delegerade HSL-insatser samt rehabiliteringsinsatser. Vi har höga kvalitetskrav på våra verksamheter och vi ser därför att du har en god dokumentationsförmåga. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och letar efter dig som vill bli en del av oss där du arbetar tillsammans med en personalstyrka som har ett gott bemötande, en positiv energi och är lyhörd för kundernas behov. Arbetet kräver mycket god förmåga att arbeta självständigt, men samtidigt är du en del av ett team som stöttar och bidrar till att helheten fungerar gemensamt.

Vi tar enbart emot ansökningar via e-post. Intervjuer och rekrytering kommer att ske löpande så dröj inte med din ansökan. Ange annonsens titel i rubrikfältet på din ansökning via e-post.

Om arbetsplatsen

Vi tillhandahåller arbetskläder samt arbetsfordon där så behövs. Vi arbetar med ett mobilt planeringssystem vilket bidrar till kvalitetssäkerhet och kontinuitet.

Om dig

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med äldre och/eller av att ge service. Om du har körkort för bil med manuell växellåda är det meriterande.

Att kunna cykla är ett krav.

Du har mycket goda kunskaper i det svenska språket gällande såväl tal som skrift samt god datavana.

Arbetet kräver att du klarar av att ta emot delegering av sjuksköterska.

Arbetslivserfarenhet


Undersköterska

Anställningsform


Deltid

Arbetstid


Dag

Kväll

Natt

Varaktighet


0 - 3 månader

Språk


Svenska

Plats


Karlstad

Om arbetsgivaren

Frida Orlinder

0730225904

Attendo – ett av Nordens ledande företag inom vård och omsorg Företaget grundades 1985 och var först i Sverige med att driva äldreomsorg på entreprenad. Utöver äldreomsorg erbjuder Attendo omsorg för personer med funktionsnedsättning, individ- och familjeomsorg samt i Finland hälso-, sjuk- och tandvård. Attendo har över 24 000 medarbetare och är lokalt förankrat med över 700 verksamheter i mer än 200 kommuner i Sverige, Finland, Norge och Danmark.
Sök tjänst Gå tillbaka