Region Halland

ST-läkare sökes till Röntgen Halland, Varberg

Publicerad: 2019-05-26
Ansök senast: 2019-05-07
Antal platser: 1

Om tjänsten

Är du intresserad av att utbilda dig till specialist vid Röntgen Halland? Vi söker en ST-läkare på Röntgen Varberg, som arbetskamrat på vår trivsamma arbetsplats, där du också har möjlighet att delta i arbetet på en framåt, modern och expanderande klinik.

Förvaltningen Ambulans, diagnostik och hälsa är länsövergripande och omfattar cirka 1100 medarbetare. Utifrån Region Hallands vision Bästa livsplatsen verkar Ambulans, diagnostik och hälsa för en god hälsa hos befolkningen. Våra medarbetare är nyckeln till att bedriva en verksamhet med hög kvalitet. Vår utgångspunkt är alltid patienterna.

Om arbetsplatsen

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas Vi KAN, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Röntgen Halland är i ett expansivt utvecklingsskede och har en förnyad och modern maskinpark. Röntgenavdelningen i Varberg består av mammografi, bentäthetsverksamhet, konventionell röntgen, ultraljud, genomlysning, intervention, CT och MR.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad läkare. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Välkommen med din ansökan!

Arbetslivserfarenhet


Läkare

Anställningsform


Heltid

Arbetstid


Dag

Kväll

Natt

Varaktighet


Tillsvidare

Krav


Utbildning krävs

Vi tar även emot studenter

Språk


Svenska

Engelska

Plats


Varberg

Om arbetsgivaren

Inger Hallin

0738431313

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.
Sök tjänst Gå tillbaka