Evidensia Djursjukvård

Sugen på en spännande framtid?

Publicerad: 2019-10-08
Ansök senast: 2020-01-31
Antal platser: 1

Om tjänsten

Välkommen att dela en spännande framtid med oss på Evidensia Djursjukhuset Malmö!

Djursjukhuset i Malmö står inför en spännande tillväxtfas och letar nu efter dig som vill vara med på vår resa. Vi har påbörjat en om- och tillbyggnad av våra lokaler och om ca 1 år är allt klart. Då kommer vi att ha helt nybyggda tand,- operations-, IVA-, vård och ISO-avdelningar, en nyrenoverad poliklinik och vi har redan idag en mycket finbutik och reception.

Malmös enda djurapotek finns hos oss!

Dina dagar på jobbet innebär ett varierat arbete där du kommer jobba inom alla våra områden operation, vård, poliklinik och akutmottagning. Du kommer atttillhöra ett engagerat team avleg djursjukskötare och djurvårdare på ca 45 personer. Tillsammans jobbar vi för djurens bästa varje dag och tillsammans skapar vi en arbetsplats med trygghet och trivsel i fokus för så väl oss kollegor som för våra djurägare och patienter.

Ort: Malmö
Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning. Provanställning tillämpas. Helg-, kvälls-och natt tjänstgöring ingår.
Tillträde: Enligt överenskommelse

Om arbetsplatsen

Evidensia Djursjukhuset Malmö är ett av Sveriges största djursjukhus och fungerar som remissinstans för ett stort antal kliniker och djursjukhus. Detta tillsammans med en akutmottagning som är öppen 24 timmar om dygnet, årets alla dagar, gör att vi har en varierande bredd av patienter. Vi har hög kompetens inom bl.a. kirurgi, ortopedi, internmedicin, akut- och intensivvård, sjukgymnastik mm. Vi ett eget labb, modern röntgen och ultraljudsutrustning.

Vi är ett väletablerat och familjärt djursjukhus för smådjur med 110 kollegor som tillsammans jobbar för att erbjuda bästa tänkbara vård för våra fyrfota vänner.

Om dig

Vi söker dig som är utbildad Leg Djursjukskötare. SE HIT både om du är nyutexaminerad och om duhar erfarenhet. Vi söker leg. Djursjukskötare med intresse för:

- akut- och intensivvård
- kirurgi och anestesi
- anestesi och odontologi

Vi söker både dig med och dig utan narkoskompetens.

Som person trivs du med kollegialt samarbete, du prioriterar en bra kundservice och vill utöva utomordentlig vård samt hela tiden vilja utvecklas i din yrkesroll. Du bör vara stresstålig och noggrann. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och en positiv attityd är viktig.

Utbildningskrav: 3-årig legitimerad djursjukskötare

Arbetslivserfarenhet


Djursjukskötare

Anställningsform


Heltid

Arbetstid


Dag

Kväll

Natt

Varaktighet


Tillsvidare

Krav


Utbildning krävs

Språk


Svenska

Plats


Malmö

Om arbetsgivaren

Pia Rosquist

072-7465060

Evidensia Djursjukvård erbjuder trygg och personlig vård för hundar, katter, exotiska djur och hästar. På lokala djurkliniker och specialiserade djursjukhus i hela Sverige får viktiga familjemedlemmar hjälp med förebyggande friskvård, primärvård, akutvård, avancerad kirurgi och rehabilitering. Varje möte med djur och ägare ska göra skillnad och tillsammans tar våra engagerade medarbetare emot över 500 000 patientbesök per år. Vi nyfikna på dig! Inom vår bransch och hos oss på Evidensia behövs alltid duktiga och engagerade medarbetare. Vi vill hjälpa dig växa i din yrkesroll och erbjuder flera vägar mot ny kunskap. Hos oss kan du jobba med samtliga sällskapsdjur på antingen våra djurkliniker, djursjukhus, hästkliniker eller hästsjukhus. Välj den väg som passar dig.
Sök tjänst Gå tillbaka