Humlegården

Undersköterska sökes för långtidsvikariat

Publicerad: 2019-10-04
Ansök senast: 2019-11-03
Antal platser: 1

Om tjänsten

Som undersköterska hos oss kommer du, bland annat, att vid behov stödja våra patienter med personlig omvårdnad och hygien, ge stöd vid matsituationer och övriga aktiviteter samt hantera läkemedel och dokumentera löpande i vårt journalsystem. En del städuppgifter förekommer också.
I teamet ingår även fysioterapeut, arbetsterapeut, kurator, logoped, sjuksköterska och läkare.

Tjänsten är ett vikariat, dag- och kvällstid, måndag – fredag.

Omfattning 100 %.

Om arbetsplatsen

Verksamheten på Humlegården, som är en rehabiliteringsanläggning centralt beläget i Sigtuna, bedrivs i en småskalig miljö där du har ett nära samarbete med patienter och övriga teammedlemmar. Vi tar emot personer med neurologiska och reumatologiska diagnoser. Varje dag arbetar vi tillsammans för att de som kommer till oss på rehabilitering, ska kunna bibehålla ett så aktivt, socialt och innehållsrikt liv som möjligt.

Om dig

Vi söker dig som:

- Är utbildad undersköterska
- Är strukturerad och självständig i din yrkesroll
- Är flexibel och har lätt för att samarbeta
- Har en utvecklad förmåga att möta och engagera patienter i sin rehabilitering
- Bidrar till ett gott samarbetsklimat med ditt positiva synsätt
- Behärskar svenska språket i tal och skrift
- Kan arbeta både dag- och kvällspass

Arbetslivserfarenhet


Undersköterska

Anställningsform


Heltid

Vikariat

Arbetstid


Dag

Kväll

Varaktighet


6 månader eller längre

Språk


Svenska

Plats


Sigtuna

Om arbetsgivaren

Lotta Elfström

08-598 833 16

Humlegården är en rehabiliteringsanläggning för personer med reumatologiska och neurologiska sjukdomar. Här hittar du över femtio års erfarenhet av rehabiliteringsverksamhet samlad under ett tak. Vi sätter alltid patienten i centrum och vår ambition är att lyfta fram möjligheter och lösningar. När Du kommer till oss har Du tillgång till hela vårt team och tillsammans med Dig hittar vi vägar och strategier som kan hjälpa Dig i din vardag. Humlegården är också en mötesplats, dit många väljer att återvända många gånger, och där Du har möjlighet att träffa andra människor i liknande livssituation. Vi samlas gemensamt kring träning, måltider och föreläsningar, men med en rehabiliteringsplan speciellt anpassad efter dina individuella behov och målsättningar.
Sök tjänst Gå tillbaka