Vardaga Äldreomsorg

Undersköterska till Vardaga Agaten

Publicerad: 2019-10-04
Ansök senast: 2019-10-27
Antal platser: 1

Om tjänsten

Nu söker vi på Agaten i Göteborg undersköterskor för deltidtjänster, tillsvidare. Vi erbjuder utbildning och flera förmåner.

Din uppgift är att ge livskvalitet. Du ser varje individ och har en förmåga att förstå vad varje person behöver. Tack vare dig kan den som bor hos oss behålla sitt levnadssätt och sina vanor. Samtidigt utvecklar du värdefull kunskap om omvårdnad, service och åldrande.

Som undersköterska spelar du en nyckelroll i ett team med sjuksköterska, arbetsterapeut och fysioterapeut som arbetar tätt ihop. I dina arbetsuppgifter ingår också att medverka vid vårdplanering och social dokumentation.

Om arbetsplatsen

Agatens äldreboende är ett vårdboende med 39 platsersom ligger centralt i Göteborg. Boendet består av sju våningar med 4-6 platser på varje våning. Fem våningar vänder sig till äldre med demenssjukdom.

- Demenscertifiering: Vi är ett demenscertifierat boende, vilket betyder att alla vi som arbetar här är utbildade i demens och bemötande via Demensakademin (https://www.vardaga.se/var-aldreomsorg/demens/).

- Behovsbaserat önskeschema: Vi tillämpar behovsbaserat önskeschema. Det innebär att du som medarbetare har möjlighet att påverka din egen arbetstid, utifrån behov och önskemål. Vi lägger schema för 10 veckor i taget.
- Ung Omsorg: Vi har ett samarbete med företaget Ung Omsorg (https://www.vardaga.se/var-aldreomsorg/ung-omsorg-pa-vara-boenden/). Det innebär att ett team av ungdomar i åldrarna 14-18 år besöker oss på helger och lov. Ung Omsorg gör olika aktiviteter tillsammans med oss som arbetar här, för att sätta guldkant på tillvaron för de boende.
- Gruppchefer: Du har en chef nära dig som delar av sin tid arbetar i verksamheten. Det kan även vara en karriärmöjlighet för dig som undersköterska.

- Djur i omsorgen: Här arbetar vi med djur i vården och vi har regelbundna besök av terapidjur.

Om dig

Vi gissar att du som söker dig till oss:

- lockas av ett arbete som är varierat och kräver stor kunskap om vård och omsorg men även tycker om att möta människor i olika situationer.
- är en kreativ person som vågar tänka själv och ta ansvar.
- trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor.

Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska och har arbetat några år inom äldreomsorgen. God datorvana samt erfarenhet av dokumentation är också meriterande.

Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav, men i övrigt är inte ditt CV det viktigaste. Om du har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa.

Arbetslivserfarenhet


Undersköterska

Anställningsform


Deltid

Arbetstid


Dag

Kväll

Varaktighet


Tillsvidare

Språk


Svenska

Plats


Göteborg

Om arbetsgivaren

Tahereh S. Mikaili

+46 73 325 09 50

På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Hos oss kan du som medarbetare växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar – respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.
Sök tjänst Gå tillbaka