Region Stockholm

Arbetsterapeut till Järfälla Rehab

Publicerad: 2019-10-01
Ansök senast: 2019-10-20
Antal platser: 1

Om tjänsten

Du arbetar med bedömning av aktivitetsförmåga, arbetsförmågebedömningar, demensutredningar, utprovning och förskrivning av hjälpmedel, handrehabilitering, utprovning och tillverkning av ortoser för händer, medicinskt underlag för bostadsanpassning samt utbildning av hemtjänstpersonal/anhörig i patientrelaterade situationer. I arbetsuppgifterna ingår både hemrehabilitering och mottagningsbesök. I det dagliga arbetet ingår samverkan med övriga yrkeskategorier på enheten och med våra vårdgrannar. Dokumentation sker i journalsystemet TakeCare.


Vi värdesätter en hälsosam livsstil och värnar om en god balans mellan arbete och privatliv. Du har möjlighet att till viss del påverka dina egna arbetstider och din egen arbetssituation. Vi tillämpar flexarbetstid, har ett generöst friskvårdsbidrag samt erbjuder fri sjukvård.

SLSO tillämpar registerkontroll före beslut om anställning. För att motverka spridning av MRSA tillämpar Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) friskhetsintyg innan nyanställning och reglerar möjligheterna för vårdpersonal att bära piercing.

Om arbetsplatsen

Järfälla Rehab är en del av Rehab Nordväst som erbjuder primärvårdsrehabilitering i kommunerna Solna, Sundbyberg, Järfälla, Upplands Bro och Märsta-Sigtuna i Region Stockholms regi. Vi har fem mottagningar med ca 130 medarbetare bestående av arbetsterapeuter, dietister, fysioterapeuter/sjukgymnaster, kuratorer, kiropraktorer, logopeder, undersköterskor och rehabkoordinatorer.

I Järfälla är vi en grupp på 31 medarbetare. Arbetsplatsen är belägen i trevliga lokaler på Jakobsbergs sjukhus. Vi söker nu dig som vill arbeta i vår grupp med sex arbetsterapeuter.

Järfälla Rehab ingår i Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) som är en av Sveriges största vårdgivare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i livets alla skeden. Vi bedriver psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, somatisk specialistvård, närakuter, habilitering, hjälpmedel och centrum för forskning. Tillsammans är vi drygt 11 500 medarbetare. Våra medarbetare gör skillnad nu och i framtiden. Läs mer om oss på www.slso.sll.se.

Om dig

Du är legitimerad arbetsterapeut, gärna med erfarenhet från primärvård och/eller hemrehabilitering. Det är meriterande om du har erfarenhet av att dokumentera i journalsystemet TakeCare. Svenskkunskaper motsvarande C1 är ett krav inom Region Stockholm. B-körkort erfordras.

Du är trygg i din profession med god förmåga till självständigt arbete samt är bra på att samarbeta med andra professioner. Vi vill att du är bra på att kommunicera samt att du självständigt och flexibelt kan planera ditt arbete. Du arbetar mot ett ekonomiskt årsmål och ser det som en positiv utmaning att lägga upp ditt arbete efter de krav som ställs. Vi vill även att du är intresserad att vara med och driva utvecklings- och förbättringsarbete.

Eftersom vi arbetar i patienters hem måste du klara av att vistas i miljöer med husdjur/pälsdjur och inte vara känslig för röklukt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetslivserfarenhet


Fysioterapeut

Anställningsform


Heltid

Arbetstid


Dag

Varaktighet


Tillsvidare

Krav


Utbildning krävs

Språk


Svenska

Plats


Stockholm

Om arbetsgivaren

Karin Stenberg, Enhetschef

08-123 456 48

Folktandvården Stockholms län AB är ett stort företag som kan erbjuda sina medarbetare goda utvecklingsmöjligheter, internutbildningar och ett attraktivt förmånspaket med erbjudanden och rabatter hos en mängd företag.
Sök tjänst Gå tillbaka