Camp Pro

Leg. Naprapat sökes

Publicerad: 2019-09-25
Ansök senast: 2019-10-25
Antal platser: 1

Om tjänsten

Vi har ett spännande och kul jobb till dig som vill göra skillnad och hjälpa människor till ett aktivt liv. Vår idrottsmedicinska klinik som ligger på Hornstull i Stockholm behöver förstärkning och nu söker vi en legitimerad Naprapat. Tycker du också om en aktiv livsstil med hälsa och träning som en naturlig del av din vardag?
På Camp Pro jobbar lagspelare som brinner för att kunna hjälpa människor till ett aktivt liv. Camp Pro har medicinsk kompetens i kombination med rätt produkter för rehab, prehab och träning oavsett om du behöver hjälp efter en skada eller om du vill få hjälp att bli bättre inom din idrott och minska risk för framtida skador.

Tjänsten är en tillsvidare anställning på heltid med Stockholm som placeringsort. Arbetstiden är prel. 09:40—18:10 men kan avvika från detta. Provanställning tillämpas.

Om arbetsplatsen

Camp Pro ingår i koncernen Allard Support for better life vars drivkraft är att hitta lösningar som kan förändra individers liv. För tre år sedan drog Allardgruppen igång visionen Camp Pro som består av fyra verksamhetsdelar: Behandlingar, Produkter, Fotbiomekanik och Ortopedteknik.

Om du är nyfiken på vår superfräscha arbetsplats passa på och gör ett besök på Hornsgatan 164. Vi tror nog att du blir lite imponerad av det du ser.

Om dig

Du som söker är utbildad och legitimerad naprapat. Har du intresse och har fungerat i roller som löpcoach, personlig tränare eller liknande är det ett plus. Du måste såklart ha ett stort intresse av att möta såväl patienter som de kunder som besöker butiken för rådgivning och inköp av ergonomiska produkter.
Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper alltså:

- din förmåga att möta patienter, kunder och kolleger.
- hur du skapar relationer och bygger nätverk.
- ditt sätt att kommunicera och presentera information
- hur du planerar och organiserar

Arbetslivserfarenhet


Naprapat

Anställningsform


Heltid

Arbetstid


Dag

Varaktighet


Tillsvidare

Krav


Utbildning krävs

Språk


Svenska

Plats


Stockholm

Om arbetsgivaren

Johan

johan.kiper@camppro.se

Camp Pro är ett unikt koncept inom ortopedteknik och rehabilitering. Det består av fyra hörnstenar som var och en eller i olika kombinationer samverkar för att ge dig ”support for better life”. Camp Pro ingår i koncernen Allard Support for better life vars drivkraft är att hitta lösningar som kan förändra individers liv. För tre år sedan drog Allardgruppen igång visionen Camp Pro som består av fyra verksamhetsdelar: Behandlingar, Produkter, Fotbiomekanik och Ortopedteknik.
Sök tjänst Gå tillbaka