Falck Ambulans

Ambulanssjukvårdare till Falck Ambulans Stockholm

Publicerad: 2019-09-24
Ansök senast: 2019-10-13
Antal platser: 1

Om tjänsten

Vill du utvecklas och satsa på framtiden med oss på Falck Ambulans?

Som ambulanssjukvårdare på Falck Ambulans arbetar du i team med en specialistsjuksköterska. I tätt samarbete och kunskapsutbyte verkar ni för bästa möjliga patientomhändertagande. Ni ställs inför problemlösning i situationer som inte går att förutse. Rollen innebär möjlighet att få använda hela bredden av dina yrkeskunskaper och färdigheter.

Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. bestå av:

- I samverkan med specialistsjuksköterska och övrig räddningspersonal ansvara för bland annat vårdutförande, fixering och losstagning
- Kontroll av fordon, kommunikationsutrustning och kartmaterial
- I växelverkan med specialistsjuksköterska köra ambulansen

Tillträde: Enligt överenskommelse
Omfattning: Enligt överenskommelse.
Lön: Enligt överenskommelse
Jourfria arbetstider
Sista ansökningsdag: 2019-09-26

Om arbetsplatsen

Vi erbjuder dig verksamhetsnära chefer och korta beslutsvägar. Vår kultur präglas av en stark teamkänsla där arbetsglädje värderas högt. Vi har en flexibel schemaläggning där inställningen är att arbetet ska fungera ihop med övriga livet.

Du som antar heltidsanställning får möjlighet att hyra en lägenhet via Falck. Lägenheterna är nybyggda och belägna i södra Stockholm.

Om dig

Vi söker dig som:

- är utbildad ambulanssjukvårdare eller har motsvarande reell kompetens
- har B-körkort med god körvana
- har minst 1 års erfarenhet inom hemsjukvård eller akutsjukvård
- behärskar svenska i tal och skrift

Som person är du lyhörd i relation till andra människor. Din förmåga att behålla lugnet i situationer där du behöver vara närvarande för någon annans behov värderas högt. Du tar ansvar för dina åtaganden och anpassar dig till förändrade omständigheter. Vidare är det viktigt att du har god samarbetsförmåga där du sätter laget före jaget.

Arbetslivserfarenhet


Sjuksköterska

Ambulanssjuksköterska

Ambulanssjukvårdare

Anställningsform


Heltid

Deltid

Arbetstid


Dag

Kväll

Natt

Varaktighet


Tillsvidare

Krav


Utbildning krävs

Språk


Svenska

Plats


Stockholm

Om arbetsgivaren

Sofia Strid

sofia.strid@se.falck.com

Falck har bedrivit verksamhet i Sverige sedan 1950, (i Danmark sedan 1906). Under mer än 100 år har uppdraget för Falck varit att förebygga olyckor, sjukdom och nödsituationer, att ge snabb professionell hjälp åt dem som råkat illa ut samt rehabilitera sjuka och skadade. Vi är människor som hjälper människor, det viktigaste man kan ägna sig åt. Dagens och framtidens utmaningar kräver att vi vågar tänka nytt. Falck leder, tillsammans med uppdragsgivare och andra intressenter, utvecklingen inom samhällsnära tjänster framåt genom att utmana invanda mönster och genom att ha en genuin känsla för uppdraget. Samtidigt höjer vi kvaliteten och satsar på utveckling och forskning. Vi har visat att vi kan uppnå båda målen samtidigt, en effektivare verksamhet med högre kvalitet och bättre visioner. Med en attityd som man normalt sett bara hittar i frivillig- och hjälporganisationer och en beslutsamhet som bara återfinns i effektiva affärsföretag, utgör Falck en oerhört stark kombination av dessa båda delar. Falck Sverige har cirka 3000 anställda och omsätter omkring 2,5 miljarder SEK.
Sök tjänst Gå tillbaka