Region Halland

Operationssjuksköterska till Kungsbacka

Publicerad: 2019-09-24
Ansök senast: 2019-10-20
Antal platser: 1

Om tjänsten

Operationsavdelningen på Hallands sjukhus Kungsbacka är en dagkirurgisk enhet och vi söker nu en operationssjuksköterska.

Som operationssjuksköterska skall du leda och planera arbetet pre-, per- och postoperativt tillsammans med teamet som består av läkare, anestesi-, intensivvårds-, operationssjuksköterskor och undersköterskor.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%.
Tillträde: Enligt överenskommelse

Om arbetsplatsen

Vi arbetar måndag till fredag och vi har ledigt alla röda dagar samt även stängt vissa klämdagar. Vi är ca. 30 medarbetare bestående av undersköterskor, läkare samt IVA-, anestesi- och operationssjuksköterskor. Ett begränsat antal med operatörer gör att vi jobbar i ett tätt sammansvetsat team där alla ser till patientens bästa. Enheten har ett eget UVA dit patienterna kommer pre- och postoperativt. Majoriteten av patienterna går hem samma dag och patienterna är både vuxna och barn. Enheten har fyra operationssalar. Vi bedriver kirurgi inom allmän kirurgi, urologi, gynekologi, ÖNH och ortopedi, vilket gör det varierande och stimulerande. Enheten har även en egen sterilenhet som bemannas av särskild personal.

Om dig

Du som söker är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inriktning operationssjukvård. 2-3 års erfarenhet inom operationssjukvård är meriterande.

Vi söker dig som är flexibel och snabbt kan ställa om sig utifrån verksamhetens behov. Du jobbar patientorienterat och med god samarbetsförmåga. Du skall vara ansvarsfull, noggrann och lösningsorienterad. Avdelningen arbetar enligt LEAN och det är därför positivt om du är intresserad av förändringsarbete och är driven och engagerad i verksamhetens frågor. Vi vill att du har ett öppet sinnelag och gott humör. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetslivserfarenhet


Sjuksköterska

Operationssjuksköterska

Anställningsform


Heltid

Arbetstid


Dag

Varaktighet


Tillsvidare

Krav


Utbildning krävs

Språk


Svenska

Plats


Kungsbacka

Om arbetsgivaren

Gunilla Öberg, Avdelningschef

0766 973733

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.
Sök tjänst Gå tillbaka