Vardaga Äldreomsorg

Hemtjänstpersonal till Vardaga Hemtjänst Södermalm

Publicerad: 2019-09-19
Ansök senast: 2019-09-30
Antal platser: 1

Om tjänsten

Nu söker vi på Vardaga Hemtjänst Södermalm, Team Katarina-Eriksdal undersköterskor för arbete inom hemtjänsten. Vi erbjuder ett stimulerande arbete och flera förmåner.

Din uppgift är att ge livskvalitet. Du ser varje individ och har en förmåga att förstå vad varje person behöver. Arbetet består av att hjälpa äldre personer i deras egna hem med personlig omvårdnad, serviceinsatser såsom inköp och städ och svara på trygghetslarm. I arbetsuppgifterna ingår även att utföra social dokumentation samt utföra vissa hälso- och sjukvårdsuppgifter på delegation från sjuksköterska. Tack vare dig kan våra kunder fortsätta att bo kvar hemma och behålla sitt levnadssätt och sina vanor. Samtidigt utvecklar du värdefull kunskap om omvårdnad, service och åldrande.

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse
Anställningsvillkor: Heltid, anställningstid enl. överenskommelse

Om arbetsplatsen

Vi finns centralt på Södermalm nära Rosenlunds sjukhus.

Vi har en tydlig organisation när det gäller olika roller, rutiner och vad som förväntas av våra medarbetare ute hos kund. Vi har närvarande chefer - så att våra medarbetare får den stöttning de behöver.
Vi har en unik arbetstidsmodell där våra medarbetare i stor utsträckning kan erbjudas att jobba heltid, måndag till fredag, vilket är ovanligt inom vård och omsorg. Vi har ett demensteam med fördjupad kunskap inom området demens och som coachar sina kollegor i arbetet med våra kunder som har en demenssjukdom.
Kanske vill du bli en del av teamet?

Om dig

Vi gissar att du som söker dig till oss:
- lockas av ett arbete som är varierat och som förstår vikten av ett gott bemötande i alla situationer.
- är en kreativ person som vågar tänka själv och ta eget ansvar.
- är nyfiken på andra människor och har ett socialt förhållningssätt.

Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska och har arbetat några år inom äldreomsorgen. God datorvana, erfarenhet av dokumentation och lokalkännedom är också meriterande.
Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav, men i övrigt är inte ditt CV det viktigaste. Om du har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa.

Arbetslivserfarenhet


Undersköterska

Vårdbiträde

Anställningsform


Heltid

Deltid

Arbetstid


Dag

Kväll

Varaktighet


Tillsvidare

Språk


Svenska

Plats


Stockholm

Om arbetsgivaren

Malin Olsson

malin.olsson@vardaga.se

På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Hos oss kan du som medarbetare växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar – respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.
Sök tjänst Gå tillbaka