Filter

Antal träffar: 5
Assistent för sommarvikariat till Läk...
Halmstad

Som assistent hos oss arbetar du med förråds- och sortimentsarbete vid sjukhusets vårdavdelningar. Du gör beställningar och upplockning av läkemedel till avdelningarnas läkemedelsförråd samt hållbarhetskontroller av läkemedlen i förrådet. Du ser till att ordinerade läkemedel finns tillgängliga för användning till patienter. Arbetet med läkemedelsservice är teambaseret så tillvida att du arbetar i ett team med farmaceuter där ni tillsammans ska lösa uppdraget vid sjukhusets avdelningar. Du är också en viktig del i teamet kring patienten där sjuksköterskan är din samarbetspartner. I ditt arbete kommer du att få stöd ifrån de farmaceuter som redan nu arbetar vid Läkemedelsenheten, det är vi tillsammans som ansvarar för att sjukvården har en säker och ändamålsenlig hantering av läkemedel.

Distriktssköterskor sökes till Dalarn...
Falun

Som anställ konsult på Prime Care får du ta del utav våra kvalitetssäkrade anställningsvillkor och förmåner: • Trygg anställning genom kollektivavtal. • Friskvårdsbidrag. • Engagerade konsultchefer. • Möjligheten att påverka din arbetstid och ditt schema. • Många varierande uppdrag. • Utbildningar - Prime Academy. • Rekryteringsbonus. • Social samvaro som biokväll, julfest, midsommar middag mm.

Sjuksköterska
Ronneby

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av tolv landsting och regioner, på mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter. Capio Citykliniken i Ronneby ligger i hjärtat av Sveriges trädgård, Blekinge. Vi är en välfungerande enhet med ett 20-tal medarbetare som tillsammans ta hand om ca 7000 listade patienter. Vårt arbete är teambaserat och bygger på samarbete mellan alla yrkeskategorier. Då patienten är vårt fokus driver vi en verksamhet som innebär hög tillgänglighet. Capio Närsjukvård ligger i framkant när det gäller utvecklandet av tillgängligheten för patienter online. Då kompetensutveckling är en viktig del inom koncernen erbjuds alla medarbetare fortlöpande utbildning.

Almia söker anestesisjuksköterska til...
Sundsvall

Almia är specialiserade på bemanning och rekrytering inom hälso- och sjukvården. Vi är det engagerade bemanningsföretaget som gör vårt yttersta för att du ska trivas på din arbetsplats. Utöver att hitta rätt uppdrag hjälper vi även till med bekvämligheter som kan behövas vid en jobbstart så som boende och transport. Vi tror på en rak och tydlig kommunikation och det viktigaste för oss är att du trivs. Vi erbjuder dig: - Din egen konsultchef - Förmånliga löner - Rekryteringsbonus - Försäkringar - Sjuklön - Personligt stöd och vägledning - Ett utbud av attraktiva och varierande uppdrag - Betald resa och boende vid längre uppdrag på annan ort* - Mingelträffar Sundsvall kallas ofta för Norrlands huvudstad med sina 58 tusen invånare. Staden är en viktig konferensstad och en bra utgångspunkt för den som vill besöka Sveriges mittpunkt. Det finns goda kommunikationer med tåg till grannstäder och om du är sugen på en resa tills Stockholm tar det enbart 50 minuter med flyg. I Sundsvall kombinerar du enkelt en härlig norrlandsemester med en cityresa, i staden finns nämligen Norrlands största citygalleria med massvis av kända affärer. Är man sugen på något mer fartfyllt kan man paddla forsränning i Ljungan eller köra mountainbike downhill i Skönviksbacken

Erfaren sjuksköterska till vårt trivs...
Malmö

Attendo Bellevuegården är ett äldreboende med korttidsplatser beläget i Malmö med närhet till centrum, parker och affärscenter. Här arbetar kompetent, engagerad och empatisk personal. Hos oss lägger vi stort fokus på individbaserad vård och omsorg där kunden själv är med och formar sin vardag. Attendo Bellevuegården är ett miljöcertifikerat boende sedan 2012. I den mån det går satsar vi även på ekologiska varor. Arbeta som sjuksköterska hos oss När du kliver in genom dörren till din arbetsplats blir du en del av arbetsgruppen med omvårdnadspersonalen och det är ni som tillsammans finns där för de 49 personer som bor på boendet. Som sjuksköterska har du en viktig och central roll, det är du som i det dagliga arbetet på ett tryggt sätt handleder omvårdnadspersonalen i hälso- och sjukvårdsfrågor.

Registrera konto

Some image

Arbetssökande


För att kunna söka ett jobb behöver du skapa ett konto. Du kan via ditt konto enkelt ställa in vilken information du vill visa samt spara intressanta jobb för senare. Det kostar inget och du kan enkelt avsluta det igen.

Some image

Arbetsgivare


För att kunna lägga upp ett jobb och se profiler behöver du skapa ett konto. Du kommer via ditt konto smidigt kunna hantera dina annonser och med tydlig överblick. Det kostar inget att skapa ett konto och kan avslutas när som helst.