Filter

Antal träffar: 8
Vi söker larmoperatörer åt Doros räkn...
Malmö

Om du ramlar, behöver komma i kontakt med personal eller bara är orolig är det tryggt att kunna larma och få hjälp. Med en enkel knapptryckning går larmet fram till Doro som framför den hjälp du behöver till din vårdpersonal eller SOS vid akuta behov. Vi erbjuder en helt digital larmkedja som ger äldre och funktionshindrade en säker trygghetslösning. Doro erbjuder larmmottagning dygnet runt och är specialiserade på mottagning av trygghetslarm. Vi tar emot ca 18 000 larm varje dag. Vår larmcentral har idag mer än 90 000 anslutna trygghetslarm fördelat på ca 150 kommuner, vilket gör oss till Sveriges största privata central för trygghetslarm.

Operationssjuksköterska alt. Ögonsjuk...
Uppsala

Vi söker dig som operationssjuksköterska alt. ögonsjuksköterska en arbetsplats med välplanerade och moderna lokaler och ett mycket gott arbetsklimat. Genom våra värderingar: omtänksamhet, professionalitet, engagemang och nytänkande skapar vi en trivsam arbetsmiljö med kompetenta och erfarna kollegor. Här finns möjligheten att växa och utvecklas tillsammans när vi skapar den moderna vården. Vi erbjuder ett stimulerande och varierande arbete som innehåller allt från förberedelse, instrumentering samt assistering vid kataraktoperation. Arbete på ögonmottagningen ingår till viss del. Vi jobbar nära alla kategorier på operation samt samarbetar med övriga medarbetare i hela vår verksamhet.

Omvårdnadspersonal till Attendo Hemtj...
Karlstad

Vi tillhandahåller arbetskläder samt arbetsfordon där så behövs. Vi arbetar med ett mobilt planeringssystem vilket bidrar till kvalitetssäkerhet och kontinuitet.

Röntgensjuksköterskor sökes till Väst...
Göteborg

Som anställd konsult på Prime Care får du ta del utav våra kvalitetssäkrade anställningsvillkor och förmåner: • Trygg anställning genom kollektivavtal. • Friskvårdsbidrag. • Engagerade konsultchefer. • Möjligheten att påverka din arbetstid och ditt schema. • Många varierande uppdrag. • Utbildningar - Prime Academy. • Rekryteringsbonus. • Social samvaro som biokväll, julfest, midsommar middag mm.

Distriktssköterskor som vill jobba i ...
Falun

Som anställd konsult på Prime Care får du ta del utav våra kvalitetssäkrade anställningsvillkor och förmåner: • Trygg anställning genom kollektivavtal. • Friskvårdsbidrag. • Engagerade konsultchefer. • Möjligheten att påverka din arbetstid och ditt schema. • Många varierande uppdrag. • Utbildningar - Prime Academy. • Rekryteringsbonus. • Social samvaro som biokväll, julfest, midsommar middag mm.

ST-läkare sökes till Röntgen Halland,...
Varberg

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas Vi KAN, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen. Röntgen Halland är i ett expansivt utvecklingsskede och har en förnyad och modern maskinpark. Röntgenavdelningen i Varberg består av mammografi, bentäthetsverksamhet, konventionell röntgen, ultraljud, genomlysning, intervention, CT och MR.

Sjuksköterska sökes till BUP-mottagni...
Kungsbacka

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen. Barn och ungdomspsykiatriska mottagningen i Kungsbacka har 29 anställda i dagsläget (exkl. läkare). Inom Barn- och ungdomspsykiatrins öppenvård arbetar psykologer, socionomer, sjuksköterskor, läkare, arbetsterapeuter, specialpedagoger, medicinska sekreterare, kanslister samt avdelningschef. Vi är en öppenvårdsmottagning med syfte att besitta bred och djup kompetens i förhållande till vår patientgrupp som består av barn och ungdomar upp till 17 år med medelsvår till svår psykiatrisk problematik. Vi har mycket kontakt med familj, skola, socialtjänst och andra vårdgivare. Arbetet är omväxlande och stimulerande, oftast med högt tempo. Vi sitter i fräscha lokaler på Sättarevägen i Kungsbacka - ett område som ligger cirka 5 minuter från Kungsbacka centrum och lokaltrafik. Utbudet av restauranger, affärer och träningsmöjligheter är stort.

Almia söker sjuksköterska på kirurgen...
Varberg

Almia är specialiserade på bemanning och rekrytering inom hälso- och sjukvården. Vi är det engagerade bemanningsföretaget som gör vårt yttersta för att du ska trivas på din arbetsplats. Utöver att hitta rätt uppdrag hjälper vi även till med bekvämligheter som kan behövas vid en jobbstart så som boende och transport. Vi tror på en rak och tydlig kommunikation och det viktigaste för oss är att du trivs. Vi erbjuder dig: - Din egen konsultchef - Förmånliga löner - Rekryteringsbonus - Försäkringar - Sjuklön - Personligt stöd och vägledning - Ett utbud av attraktiva och varierande uppdrag - Betald resa och boende vid längre uppdrag på annan ort* - Mingelträffar

Registrera konto

Some image

Arbetssökande


För att kunna söka ett jobb behöver du skapa ett konto. Du kan via ditt konto enkelt ställa in vilken information du vill visa samt spara intressanta jobb för senare. Det kostar inget och du kan enkelt avsluta det igen.

Some image

Arbetsgivare


För att kunna lägga upp ett jobb och se profiler behöver du skapa ett konto. Du kommer via ditt konto smidigt kunna hantera dina annonser och med tydlig överblick. Det kostar inget att skapa ett konto och kan avslutas när som helst.