Attendo care

Erfaren sjuksköterska till vårt trivsamma korttidsboende

Publicerad: 2019-01-14
Ansök senast: 2019-02-11
Antal platser: 1

Om tjänsten

• Anställningsform: Tillsvidare 100%
• Arbetstider: Dagtid måndag till fredag
• Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse
• Flera karriärmöjligheter, då du är en nyckelperson i företaget
• Förmåner som t.ex. tjänstepension, friskvård, utbildningsfond, nätverk och att arbeta i ett välutvecklat kvalitetsverktyg

För att du snabbt ska komma igång och få en bra start så erbjuder vi dig en individanpassad introduktion samt en mentor som introducerar dig i hur det är att arbeta som sjuksköterska i Attendo

Om arbetsplatsen

Attendo Bellevuegården är ett äldreboende med korttidsplatser beläget i Malmö med närhet till centrum, parker och affärscenter. Här arbetar kompetent, engagerad och empatisk personal. Hos oss lägger vi stort fokus på individbaserad vård och omsorg där kunden själv är med och formar sin vardag.

Attendo Bellevuegården är ett miljöcertifikerat boende sedan 2012. I den mån det går satsar vi även på ekologiska varor.

Arbeta som sjuksköterska hos oss

När du kliver in genom dörren till din arbetsplats blir du en del av arbetsgruppen med omvårdnadspersonalen och det är ni som tillsammans finns där för de 49 personer som bor på boendet. Som sjuksköterska har du en viktig och central roll, det är du som i det dagliga arbetet på ett tryggt sätt handleder omvårdnadspersonalen i hälso- och sjukvårdsfrågor.

Om dig

Utöver att du är legitimerad sjuksköterska har du erfarenhet av äldreomsorg, har en god förmåga att prioritera ditt arbete och samarbeta med andra. Du trivs även med att arbeta i en förändlig mijö och drivs av få utveckla verksamheten.

Arbetslivserfarenhet


Sjuksköterska

Anställningsform


Heltid

Arbetstid


Dag

Varaktighet


Tillsvidare

Språk


Svenska

Plats


Malmö

Om arbetsgivaren

Ninni Dah

072-9744459

Attendo – ett av Nordens ledande företag inom vård och omsorg Företaget grundades 1985 och var först i Sverige med att driva äldreomsorg på entreprenad. Utöver äldreomsorg erbjuder Attendo omsorg för personer med funktionsnedsättning, individ- och familjeomsorg samt i Finland hälso-, sjuk- och tandvård. Attendo har över 24 000 medarbetare och är lokalt förankrat med över 700 verksamheter i mer än 200 kommuner i Sverige, Finland, Norge och Danmark.
Sök tjänst Gå tillbaka